Onze aanpak

Scoping

Een opleiding op maat kan die titel enkel waard zijn indien de docent een duidelijk beeld heeft van de behoeften binnen uw bedrijf en de leerdoelstellingen die u uzelf wil opleggen. Vandaar dat ik in eerste instantie gratis en vrijblijvend met u in dialoog zal gaan om zo een duidelijk beeld te krijgen over uw verwachtingen van een opleiding waaruit u het maximale rendement voor uw zaak kunt bereiken

Aanbod

Op basis van de verwachtingen die u geuit heeft, in combinatie met de leerdoelstellingen en de optimalisaties die ikzelf heb bemerkt, zal er een vrijblijvende offerte opgesteld worden met enkele dia's zoals ik de cursus voor u en uw onderneming wil realiseren. Dit zal tevens gecombineerd worden  met een manier van opleiding (workshop, spel, cursus, presentatie...) en een heldere en modulaire prijszetting. 

Levering

Na akkoord van de aangeleverde offerte zal er een duidelijke afspraak met u worden gemaakt over het realiseren van de cursus. Dit kan op een zelf gekozen locatie zijn, of gewoon bij u op bedrijf. Ook de timing kan dan afgesproken worden. Het is aan u om te bepalen of u de cursus wenst te volgen tijdens of buiten de openingsuren van uw zaak.

Nazorg

3 tot 6 maanden later zal ik opnieuw contact opnemen om te peilen of de leerdoelstellingen werden bereikt. Vervolgafspraken en/of eventuele bijsturingen of herhalingen kunnen dan vrijblijvend worden besproken.